Over ons

Over Peters Bouwkundig Adviesbureau

Peters Bouwkundig Adviesbureau bestaat sinds 1992 en is toonaangevend als het gaat om het keuren van woningen, woonboerderijen en monumenten. Onze kracht bestaat uit jarenlange ervaring, kennis van (oude) gebouwen, relevante opleidingen en passie voor bouwen. Toon Peters is de grondlegger van het bedrijf. Wouter Strien maakt sinds 2015 deel uit van Peters Bouwkundig Adviesbureau.

Tijdens een adviesgesprek kunnen we verder toelichten wat we voor u kunnen betekenen. Neem dus geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Wouter Strien

Wouter Strien maakt sinds 2015 deel uit van Peters Bouwkundig Adviesbureau. Wouter volgde de HTS, werkte bij verschillende bouwbedrijven en exploiteerde een aannemersbedrijf. Hij kent de regio, weet haarfijn welke vraagstukken spelen in de bouwwereld, heeft veel ervaring met technische installaties en spreekt bovendien de taal van makelaars en taxateurs.

Wouter Strien

Toon Peters

Toon Peters is de grondlegger van Peters Bouwkundig Advies. Toon belandde als 16-jarige jongen op de bouw en begon ruim dertig jaar geleden als één van de eersten een bouwkundig adviesbureau. Hij volgde en volgt tal van opleidingen en staat inmiddels bekend om zijn enorme ervaring en kennis, vooral op gebied van monumentale boerderijen en andere monumentale panden.

Toon Peters

Op basis van onze ervaring en kennis krijgt u van ons een advies waar u op kunt bouwen.

Wouter Strien - Peters Bouwkundig Adviesbureau